O nama

Nakon višedesetljetnog rada i stjecanja iskustva u sektoru drvne industrije tijekom kojih je, u razdoblju 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća, obnašao i funkcije direktora izvoza u poduzeću „Krivaja“ d.d. Zavidovići, odnosno managera za Europu u kanadskoj kompaniji „Wenada & Co.“ iz Toronta, godine 1988. gosp. Vinko Vrcan otvara privatnu agenciju „Global Marketing“ koja se ponajviše bavila agentskim poslovima i trgovinom u sektoru drvne industrije na globalnoj razini. Godine 1991. agencije prelazi u društvo s ograničenom odgovornošću „Global“ koje proširuje svoje poslovanje i ulazi u segment proizvodnje različitih drvnih interijera s najmodernijom opremom na tržištu.
Untitled 1

Tvrtka „Wood-Interijeri“ d.o.o. sa sjedištem u Mostaru (Bosna i Hercegovina) nastaje 1998.godine, te predstavlja nastavak tradicije tvrtke „Global“ d.o.o. Danas u našim pogonima u G.Radišićima, Ljubuški proizvodimo cijeli niz proizvoda iz masivnog drveta s naglaskom na podove koje dobrim dijelom izvozimo na zapadnoeuropska tržišta. Svu drvenu građu sušimo u našim specijaliziranim sušarama pored čega posjedujemo i komoru za parenje drveta.

francopuzen1

S pogledima na budućnost i energetsku učinkovitost, počeli smo proizvodnju vrlo kvalitetnog drvenog peleta, te smo za sve naše proizvode ishodili certifikat FSC (Forest Stewardship Council) kao jamstvo usmjerenosti naše tvrtke ka održivom razvoju, ekologiji i brizi za očuvanje vrijednih prirodnih resursa.