Iznimno popularni pelet već nekoliko godina dominira na tržištu energenasa za zagrijavanje kućanstava. Pelet, osim što je cjenovno najisplativiji energens, ujedno je i CO2 neutralan proizvod bez negativnog utjecaja na ozonski omotač. Pelet, osim što je cjenovno najisplativiji energens, ujedno je i CO2 neutralan proizvod bez negativnog utjecaja na ozonski omotač.

Unatoč pojavi podova novije generacije poput višeslojnih podova, laminata i sl., masivni parketi trajno ostaju jamac kvalitete, prirodnosti, topline, dugotrajnosti što ih samim tim čini i dugoročno najisplativijim rješenjem za vaše podove. U ponudi imamo bogat asortiman klasičnih, masivnih parketa s utorom i perom koji su kompatibilni sustavima podnog grijanja...

U ponudi imamo i masivne, seljačke podove s utorom i perom koji su kompatibilni sustavima podnog grijanja i na koje dajemo garanciju od 30 godina. Ugradnjom naših podova, uz sve dostupne mogućnosti završne obrade poput bajcanja (bojanja u željenu nijansu), uljenja i sl., učinit ćete podove najljepšim i najatraktivijim dijelom vašeg doma ili apartmana.

Lajsne su neizostavan segment uređenja podova kao završni detalj koji podu daje dodatnu estetsku dimenziju. Ukoliko ste za vaš pod izabrali klasične parkete ili masivni, seljački pod, lajsna iz masivnog drveta je jedini logičan izbor. U ponudi imamo lajsne iz masivnog drveta različitih profila...

Rukohvati od masivnog drveta zauvijek ostaju 'zlatni standard' u uređenju ograda unutarnjih prostora poput hotela, urbanih vila i kuća za odmor. U ponudi imamo standardni profil rukohvata koji možemo isporučiti u više dimenzija.

Stepenice (gazišta, čela) od masivnog drveta vašem stepeništu daju jedinstvenu ljepotu oplemenjujući prostor svojom toplinom i prirodnošću. Stepeništa radimo metodom širinskog spajanja/ljepljenja i presanja uz primjenu najkvalitetnijih D3 i D4 ljepila.

Vanjska stolarija u kombinaciji aluminij-drvo bez premca je najbolja i najkvalitetnija kombinacija za vaše prozore i vrata. U kooperaciji s tvrtkom Futura Profili d.o.o. Ljubuški kao nositeljem ovog proizvodnog segmenta u mogućnosti smo zadovoljiti prohtjeve i najzahtjevnijih kupaca.

Drvo je, uz kamen, bez dileme najprirodniji i najefektniji materijal. Ako se odlučite svoj interijer dodatno oplemeniti i uljepšati tako da poneki od svojih zidova, šankova ili stropova.

U suradnji s kooperantima u ponudi imamo i vrhunske stolove i klupe u različitim drveno-metalnim kombinacijama pri čemu je ploča stola/klupa izrađena iz tvrdog, masivnog drveta...

Drvene pergole, terase i/li ograde savršeno su rješenje za vaše vanjske prostore s obzirom da će se drvo kao prirodni materijal idealno uklopiti u okruženju zelenila i kamenih ploha.

Jedan od najčešće korištenih proizvoda od drveta zasigurno je lamperija. Ukoliko po prihvatljivoj cijeni želite obložiti vaše krovište, zidove i druge prostore lamperija je svakako najbolji odabir. U ponudi imamo standardnu lamperiju od jele i smreke, a po narudžbi možemo proizvesti lamperiju u dimenzijama prema zahtjevu kupca.